Jan Jacobs is een gepassioneerd sociaal ondernemer in vele vormen en rollen:

 • Hij is de bezieler van Coach Jan Company.
  Deze biedt opleidingen aan die het psychosociaal welzijn van medewerkers verbeteren. Medewerkers die zich goed voelen, presteren immers beter. Op deze manier wordt ook gewerkt aan het professionaliseren van jouw onderneming.
  Coach Jan Company is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille, m.i.v. educatief verlof en opleidingschecques. Registratienummer KMO DV.O228222
 • Binnen Coach Jan Company geeft Coach Jan – als life coach en interimmanager – opleiding en advies aan ambitieuze ondernemers op het vlak van persoonlijke vaardigheden en organisatiemanagement.
  Jan heeft een Executive Master in Publiek Management op zak, is coach en gecertifieerd psychotherapeut. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij oog heeft voor het welzijn van mens én organisatie.
 • Hij is algemeen directeur bij Iona vzw, een voorziening voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking
 • Daarnaast heeft hij een praktijk als coach en psychotherapeut in Mechelen. Hij helpt er onder andere coaches, trainers en therapeuten bij het uitbouwen van een bloeiende praktijk.
  Hij is auteur van het boek ‘Verkeerd verbonden, wat als het niet klikt tussen hulpverlener en cliënt’

Om alle rollen en ambitieuze doelen gecombineerd te houden, maakt Jan gebruik van een aantal slimme tools en technieken.
Hierover geeft hij graag zijn bagage mee in de trainingen waaraan hij, vanuit Coach Jan Company, met F&P meewerkt.

Hij woont in Mechelen, samen met zijn vrouw en drie dochtertjes.

www.coachjan.be